TheBoss
Profile Feed
TheBoss changed a profile picture

Vi är nu medlemmar på https://www.datingwebsites.se hemsida och du kan hitta oss här [       ] om du vill lämna en recention.

 

Favoritlistan.se

Gratis dejting till alla!cool

Välkomna till våra communitys! Måste säga 2 eftersom vi också har en där vi bara servar HBTQ gay osv, och så denna sidan som är en gratis dejting sida.

Dessa sidorna är ägda av er som utgör medlemmar, och vi ska snart utse fler moderatorer till holy-cow.se. Hör av oss mer om detta senare.

Vi hälsar såklart alla välkomna hit, och detta är ju en hemsida som ska likna http://www.bodycontact.com och inom en rimlig framtid ska dra in lite fler kvinnor män och par.

gratis dejting

Våra sidor skiljer sig lite ifrån BC med att alla tjänster just nu är helt gratis, detta då vi försöker att lägga denna kostnaden på annonsörer istället för på er.

Vi behöver folk som tex kan hjälpa till med översättningen från Engelska till Svenska och mycket annat, så hör gärna aver om ni är intresserade.

Vi hoppas såklart att ni gör som med ett kedjebrev och låter ordet nå ut, tipsa folk om sex och trekanter fyrkanter om banner och allt vad ni vill, för sex är ju så skönt.

 

För dig / er som är mer åt HBTQ hållet så kan ni hjälpa till på https://dejting.holy-cow.se .

Vi återkommer med fler uppdateringar.

 

Mvh Admin

svarar endast på tjejer mellan 20-40 år. Tack respektera detta!!

Jag är en Tjej / kvinna som vill få det extra skönt och känna njutning. Oralsex,smek, kyssar analt om du vill. Älska hett och länge. ärna regelbundna träffar. träffar hos dig eller mig. Ger dig full diskretion träffas när som helst du vill jag kan jämt.