FAQ

Hur laddar jag upp ett profilfoto?

Gå till ditt konto klicka på Avatar. Du kommer att kunna välja en Avatar som ditt profil foto eller du kan ladda upp en bild från din dator. Om modulen foton installerats, från sidan "visa foto" kan du ange denna bilden som din profilbild.

Hur redigerar jag min profil?

Gå till konto och sedan klicka på "redigera profil". Du kommer där att kunna redigera dina profiluppgifter som rubrik, beskrivning, kön etc.

Hur kan jag skicka ett privat meddelande till en användare?

Det finns 2 sätt du kan skicka ett privat meddelande till en användare 1) Klicka på ikonen e-post i medlems menyn och "komponera". Skriv i användarnamnet på den användare du vill skicka ett meddelande till i mottagarfältet. Om användarnamnet existerar, så lägger det till automatiskt detta användarnamn. Detta kommer att se till att du skriver rätt användarnamn. 2) från användaren profil kan du klicka på "skicka brev" (Ta emot epost).

Kan jag se meddelanden som jag har skickat?

Klicka på ikonen e-post i medlemsmenyn och klicka på "utkorgen". Detta tar dig till utkorgen som innehåller allt som du har skickat. Du kan välja själv att visa bara meddelanden eller hälsningar genom att placera en bock bredvid vad du vill se. Ta bort en markeringen bredvid meddelandet tex kommer att visa allt utom meddelanden och vise versa.

Jag har av misstag deletat fel, kan jag hämta tilbaka det?

Klicka på ikonen e-post i medlemsmenyn och klicka sedan på papperskorgen. Då visas alla meddelanden och hälsningar du tagit bort. Välj vad du vill hämta och klicka på Återställ meddelande(n) valts kommer nu vara tillbaka i din inkorg.

Är mina meddelanden på här permanent om jag inte tar bort dem?

Vi försöker spara utrymme på vår server så att webbplatsen inte använder det den ej behöver i onödan, gamla meddelanden tas kanske bort med jämna mellanrum.

Hur fungerar prenumerationer?

När du prenumererar på en annan användare, visas användarens profil i din prenumerationssidan. Detta gäller även när du prenumererar på andra användares aktiviteter som Bloggar etc.

En medlem håller på och trakassera mig, vad kan jag göra?

Om en medlem av holy-cow.se trakasserar dig, så ignorera eller blockera användaren. Om problemet fortskrider du bör kontakta sajtens administratör.

Varför avbröts mitt konto?

Vi är strikta när det gäller våra avtalsvillkor och vi gör allt vi kan för att se till att alla användare följer dem. Ditt konto kan ha avslutats på grund av ett brott i användarvillkoren (aka TOS). Om du kände att kontot avslutades utan trolig anledning, ber vi att du kontaktar administratören.

Varför säger min profil inväntar status godkännande?

Admin måste först godkänna din profil.

Varför kan jag logga in på mitt konto?

Chanserna är att du stavat ditt lösenord fel eller hade din CAPS LOCK på medan du skrev ditt lösenord. Prova att skriva ditt lösenord med CAPS LOCK av. Om detta misslyckas kan du efterfråga ett lösenord som skickas till den e-postadressen du angav när du registrerade dig.